Corsair K68 RGB & HS50 HS70 Gaming Peripherals Review

Corsair K68 RGB & HS50 HS70 Gaming Peripherals Review

Σελίδα 1 από 5

Ένα μηχανικό πληκτρολόγιο και δύο ζευγάρια gaming ακουστικών της Corsair είναι τα περιφερειακά που μπορούν να στολίσουν και το δικό σου γραφείο!

 

intro

 

 

 

1a introduction

 

 

 

 

 

Τα περιφερειακά του review τα χαρίζουμε σε τρεις διαφορετικούς από εσάς! Μάθετε τους όρους συμμετοχής στο τέλος του βίντεο.

 

 

 

Εδώ και χρόνια περιφερειακά όπως το ποντίκι και το πληκτρολόγιο είναι ίσως τα βασικότερα στοιχεία ενός PC και οι χρήστες σπαταλούν δικαίως αρκετό χρόνο για να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, αφού θα είναι πρακτικά μια προέκταση του σώματός τους. Από αυτά τα περιφερειακά δεν έχει γλιτώσει ο όρος ‘gaming’ που υποδηλώνει τις διάφορες ιδιότητες που υπάρχουν για τη διευκόλυνση του χρήστη στα παιχνίδια. Ένα gaming πληκτρολόγιο ή ένα gaming ποντίκι που κατατασσόταν σε αυτή τη κατηγορία ξεχώριζε από τα έξτρα χαρακτηριστικά που όπως macro πλήκτρα και software για τον προγραμματισμό του ή την αλλαγή του φωτισμού του με πλούσια εφέ και υποστήριξη συγκεκριμένων παιχνιδιών. Ένα gaming πληκτρολόγιο πλέον ξεχωρίζει κυρίως από τους μηχανικούς διακόπτες ενώ πλέον έχουμε και τον φωτισμό, πέρα από τα macro πλήκτρα και το συνοδευτικό software για τον προγραμματισμό τους. Οι δημοφιλείς μηχανικοί διακόπτες που κυκλοφορούν είναι της Cherry MX οι οποίοι βρίσκονται σε αρκετά πληκτρολόγια της αγοράς και έρχονται με διάφορα χρώματα που συμβολίζουν πρακτικά ιδιότητες του διακόπτη όπως την δύναμη που απαιτείται για την καταχώρηση της εντολής αλλά και τον ήχο που παράγει λόγω της διαφορετικής κατασκευής του.

 

 

 

 6

 

 

 

Η Corsair πριν από μερικούς μήνες θέλει να μας υπενθυμίσει πως βρίσκεται και αυτή στη συγκεκριμένη αγορά με την κυκλοφορία μερικών περιφερειακών, πιο συγκεκριμένα του K68 RGB, ενός μηχανικού πληκτρολογίου που είναι ένα από τα φθηνότερα της εταιρίας και φέρει αρκετά από τα στοιχεία των ακριβότερων της συλλογής της. Στη λίστα υπάρχει το K65 Lux RGB που είναι αρκετά κοντά σε specs με το K68 της σημερινής παρουσίασης έχοντας μάλιστα και τους ίδιους Cherry MX Red διακόπτες. Για να πέσουμε χαμηλότερα στην τιμή, θα πρέπει να ζήσουμε χωρίς το RGB, ή σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και χωρίς μηχανικούς διακόπτες. Η σημερινή παρουσίαση περιλαμβάνει μια ενδελεχή ματιά στα Corsair K68 RGB, καθώς και σε δύο ζευγάρια ακουστικών. Αυτά είναι τα HS50 και HS70, το πρώτο με απλή στέρεο λειτουργία και υποστήριξη PC και των γνωστών κονσολών – και το δεύτερο με ασύρματη τεχνολογία για χρήση στο PC με surround ήχο καναλιών αλλά και στο PlayStation 4 σε στερεοφωνικό τοπίο.

 

 

 

 

 

 

 

Corsair K68 RGB
Σελίδα

keyboard, rgb, corsair, review, mechanical, wireless, Cherry MX, red, hs70, hs50, gaming headset, k68 rgb