MSI GT62VR 6RF Apache Pro (15.6") Review

MSI GT73VR 6RE Titan Review: Replace your desktop

Σελίδα 1 από 11

Γνωρίζουμε πως βρίσκεστε σε ένα site το οποίο δύσκολα θα απαρνηθεί το high-end hardware και το desktop. Από την άλλη, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το γεγονός πως ολοένα και περισσότεροι χρήστες στρέφονται σε high-end gaming laptops, των οποίων το form factor σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές εξελίξεις, έχουν καταφέρει να φέρουν τις επιδόσεις ενός desktop συστήματος σε μορφή φορητού υπολογιστή.

intro

intro

Γνωρίζουμε πως βρίσκεστε σε ένα site το οποίο δύσκολα θα απαρνηθεί το high-end hardware και το desktop. Από την άλλη, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το γεγονός πως ολοένα και περισσότεροι χρήστες στρέφονται σε high-end gaming laptops, των οποίων το form factor σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές εξελίξεις, έχουν καταφέρει να φέρουν τις επιδόσεις ενός desktop συστήματος σε μορφή φορητού υπολογιστή. Βέβαια, η φορητότητα είναι κάτι που διαφοροποιείται στις προτιμήσεις του καθενός - κάποιος δεν έχει πρόβλημα να κουβαλήσει 5 κιλά μαζί του, άλλος δεν μπορεί να ταλαιπωρείται καθημερινά με κάτι περισσότερο από 2 κιλά.

Και κάπου στο ενδιάμεσο υπάρχουν οι χρήστες οι οποίοι απλά λόγω περιορισμένου χώρου στο σπίτι τους απλώς δεν μπορούν να έχουν ένα σταθερό σύστημα. Εκεί βρίσκουν εφαρμογή πολλά notebooks, τα οποία ανήκουν στην μεγάλη κατηγορία από άποψης διαστάσεων - τα γνωστά σε εμάς desktop replacement.

Laptop, notebook ή μήπως desktop replacement; Αυτό είναι κάτι που μάλλον θα το αποφασίσετε εσείς, σε κάθε περίπτωση το δείγμα που μας έστειλε η MSI δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από ένα ολοκληρωμένο enthusiast σύστημα. Το GT73VR 6RE Titan στοχεύει να μας σαγηνεύσει με τις επιδόσεις του... και όχι μόνο.

 

MSI GT73VR GRE Titan 1



Η πλατιά συσκευασία του GT73VR 6RE Titan φροντίζει να προστατέψει το πολύτιμο εσωτερικό της. Το artwork παραπέμπει εμφανώς στην Gaming G Series κατηγορία προϊόντων της εταιρίας, με το moto "Game like a god" να μας προϊδεάζει για τους στόχους που έχει το συγκεκριμένο σύστημα. Χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, προχωράμε στο unboxing.

MSI GT73VR GRE Titan 35MSI GT73VR GRE Titan 36



Εκεί δεν θα συναντήσει κανείς τίποτε περισσότερο από τα απολύτως απαραίτητα, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα notebooks της αγοράς. Η κύρια μονάδα έρχεται καλυμμένη με μια υφασμάτινη θήκη, ενώ ένα έξτρα υφασμάτινο πανάκι θα συναντήσουμε ανάμεσα από το πληκτρολόγιο και την οθόνη. Στα συνοδευτικά, συναντάμε όλα τα απαραίτητα quick start guides, user's manuals καθώς και τα εγχειρίδια των εγγυήσεων, ενώ τέλος συναντάμε και το τροφοδοτικό του παρέα με το αντίστοιχο schuko καλώδιο για την Ελληνική αγορά.

MSI GT73VR GRE Titan 37



Οπότε ήρθε η ώρα να περάσουμε στην αναλυτική περιήγησή μας στο gaming notebook της MSI. Για αρχή, ακολουθεί ο συγκεντρωτικός πίνακας με το configuration της μονάδας που λάβαμε:

MSI GT73VR 6RE Titan
CPU Intel Core i7 6820HK
GPU nVidia GTX 1070 8GB GDDR5
RAM 32GB DDR4
Storage

NVME M.2 512GB RAID 0 

1 x 2.5" SATA HDD 1TB

Display 17.3" 3840 x 2160 AHVA G-SYNC
Dimensions 428 x 287 x 49 mm
Weight 4.14kg
Closer look (1/2)
Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...