Προβληματικά μερικά Google Pixel smartphones - Επιβεβαιώνει η εταιρία!

Ενώ αρχικά τα προβλήματα με τον ήχο που αντιμετώπιζαν μερικοί φαίνονταν προσωρινά, η Google έρχεται για να χαλάσει τα σχέδια των κατόχων λέγοντας πως υπάρχει hardware πρόβλημα στις συσκευές!

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, κάτοχοι των Google Pixel και Pixel XL ανέφεραν στο διαδίκτυο πως αντιμετωπίζουν παραμόρφωση στον ήχο των συσκευών τους ενώ μεταξύ άλλων δήλωναν πως το πρόβλημα είναι γενικό στα smartphones και δεν εμφανίζεται σε συγκεκριμένες εφαρμογές κάτι που άρχισε να κινεί υποψίες. Το workaround δεν ήταν εύκολο για τη πλειοψηφία των χρηστών που θέλει μια πλήρως λειτουργική συσκευή και το ερώτημα έφτασε στα forums της εταιρίας.

Ο community manager της συσκευής έφερε στην επικαιρότητα το θέμα λέγοντας πως υπάρχει hardware πρόβλημα σε μερικές συσκευές, συγκεκριμένου build date. Βέβαια το πρόβλημα του ήχου δεν είναι το μόνο που ταλανίζει τους κατόχους μιας και κατά καιρούς είδαμε "μπόλικα" όπως μη σωστή εκτέλεση της εφαρμογής της κάμερας, θέματα με το pairing μεταξύ συσκευών μέχρι και με τη LTE συνδεσιμότητα. 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpg

pixel, camera, pixel xl, sound issues

Trabakoulas

Members
2017-01-17T21:05:23Z

Κάθε πέρσι και καλύτερα, τι κακό είναι αυτό ρε γμτ, πολύ fail τελευταία. 

Farkadonitis

Members
2017-01-18T16:59:14Z

η σαμι και η γκουγλι με αναγκασαν να παρω Αιφονι (ερχετε απο μερα σε μερα. 7ς πλας 256GB γιαλυστερο κααταμαυρο)...αι στο καλο..ποτε μην λες ποτε:whistling:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...