Μια πρώτη ματιά στο νέο Age of Empires 4

Η Microsoft τηρεί την υπόσχεσή της και μας δείχνει περισσότερα για το Age of Empires 4 που θα έρθει σε άγνωστη ημερομηνία στα PC μας.

Το trailer εμφανίστηκε στο X019, ένα event αφιερωμένο στο Xbox που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και μας δείχνει αρκετά για τον νέο τίτλο της σειράς Age of Empires που για πρώτη φορά μάθαμε πέρυσι. Σε αυτό βλέπουμε αρχικά δύο πολιτισμούς της μεσαιωνικής εποχής, τους Άγγλους και τους Μογγόλους αλλά οι developers αναφέρουν ότι ίσως βρούμε και περισσότερα 'teasers' μέσα στο trailer.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία από τη Microsoft ή την Relic που αναπτύσσει το παιχνίδι σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού όμως κατά τα λοιπά είδαμε και το trailer της επανέκδοσης του Age of Empires II στη Definitive Edition που πρακτικά αποτελεί remaster ενός iconic τίτλου για το PC. Το trailer βέβαια σηματοδοτεί και την έναρξη των πωλήσεων του τίτλου στο Steam και το Humble store ζητώντας 19.99€.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gaming, gameplay, trailer, Definitive Edition , 2020, Age of Empires 4 , X019, strategy, Age of Empires II Definitive Edition

MetallicGR

Members
2019-11-15T07:58:32Z

Και ένα gameplay reveal

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...