Η Apple θα συνεργαστεί με τη Valve για μια AR συσκευή

Φήμες θέλουν την εταιρία με έδρα το Κουπερτίνο να μπαίνει στην αγορά των AR headsets με ένα νέο μοντέλο σε συνεργασία με τη Valve.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται αυτές οι πληροφορίες για την Apple ωστόσο τώρα εμπλέκεται και το όνομα της Valve, η οποία βοήθησε στην ανάπτυξη και άλλων γνωστών headsets της αγοράς (που έχουν αρκετά κοινό τρόπο λειτουργίας), ενώ διαθέτει μια από τις δημοφιλέστερες gaming υπηρεσίες, το Steam. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Apple βλέπει αρκετά ζεστά τη κατηγορία αφού ας μη ξεχνάμε ότι αρκετά iPhones προσφέρουν τη λειτουργία μέσα από διάφορες εφαρμογές του App Store, ενώ στη προσπάθειά της, έχει εξαγοράσει αρκετές εταιρίες που σχετίζονται με το αντικείμενο τα τελευταία χρόνια.

Αρκετές πηγές έχουν αναφέρει την ασχολία της Apple με το AR, ενώ προγραμματιστές βρήκαν στοιχεία για μια AR συσκευή κρυμμένη στις προ-εκδόσεις των Xcode 11 και του iOS 13. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε και τη δήλωση του CEO Tim Cook, ο οποίος είπε πως η εταιρία έχει μεγάλες βλέψεις για την AR αγορά καθώς πιστεύει ότι είναι το μέλλον σε αρκετούς τομείς. Η βασική πηγή που συνδέει την Apple με τη Valve αναφέρει επίσης ότι η AR συσκευή αυτή θα εμφανιστεί προς το δεύτερο μισό του 2020.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

apple, Valve , iPhones , ar headsets

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...