Xiaomi AirDots: Ασύρματα ακουστικά με tap controls

Η γνωστή κινέζικη εταιρία ανακοίνωσε ένα νέο μέλος στην οικογένεια των gadget της και αυτή τη φορά είναι ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών.

Τα AirDots είναι εμφανώς εμπνευσμένα σχεδιαστικά από τα AirPods της Apple, έχοντας τη θήκη τους που παρέχει και μια επιπλέον λειτουργία, αυτή της φόρτισης των ακουστικών όταν δεν χρησιμοποιούνται. Το μεγάλο πλεονέκτημα των AirDots είναι η χαμηλή τιμή τους που δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα $29 σε αρκετές αγορές, κάνοντάς τα ιδιαίτερα προσιτά σε όσους θέλουν να απαλλαγούν από τα καλώδια μια για πάντα.

Τα ακουστικά έρχονται με πλήρη υποστήριξη του προτύπου σύνδεσης Bluetooth 5 ενώ διατηρούν και συμβατότητα με τα προηγούμενα όπως το 4.2. Σχεδιαστικά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες προτάσεις του χώρου, και η in ear σχεδίαση αρκετές φορές 'κομπλιμετάρει' το βαθύ μπάσο.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gadget, xiaomi, Bluetooth 5, AirDots , tap controls

FeelsBadMan

Members
2018-11-08T22:48:58Z

Πέρα από το όνομα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα αποκαλούν airpod clones. Επειδή έχουν το charging case ; Δεν θυμάμαι την Apple να ήταν αυτή που το έφερε στην αγορά για πρώτη φορά. 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...