Featured Build: BMW Version II by Juggapat

Ένα ιδιαίτερο build που θυμίζει μηχανή της BMW και ενσωματώνει ένα σύστημα με τη μεγάλη πλατφόρμα X299 της Intel.

Το μπλε και το λευκό κυριαρχούν στο συγκεκριμένο build του Juggapat Modifier, ενώ έχουμε φιλοξενήσει και στο παρελθόν δημιουργίες του όπως το build Ducati Panigale όπου με τη σχεδίασή του και το κόκκινο χρώμα της Ducati μας έκλεψε τις καρδιές. Το σημερινό ξεφεύγει από πολλές απόψεις, κυρίως γιατί με τα έξτρα panels και το έντονο μπλε χρώμα θυμίζουν μηχανή της BMW.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε μια υδρόψυκτη AORUS RTX 2080 Ti XTREME WATERFORCE και ένα custom κύκλωμα της EK Water Blocks με προϊόντα επίσης της Bitspower αλλά και της Barrow, που ψύχει όχι μόνο αυτή αλλά και τον Core i9 9980XE της Intel. Η βάση του συστήματος είναι η ήπια χρωματικά MEG X299 CREATION και συνοδεύεται από 128GB μνήμη Vengeance LPX χαμηλού και stealthy προφίλ. Το σύστημα συμπληρώνεται από μια Sound Blaster X-Fi Elite κάρτα ήχου 7.1 καναλιών αλλά και έναν Optane SSD 900P στην έκδοση των 480GB.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

intel, build, case mod, custom, X299 , pc modding, BMW, Juggapat Modifier, AORUS RTX 2080 Ti , Optane SSD 900P , MEG X299 CREATION

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...